čtvrtek 11. května 2017

Hledáme koordinátory založení spolku Pedagogická komora

K dnešnímu dni navštívilo tento web 28.000 lidí a naše facebooková skupina má skoro 3.000 členů. Za 2 měsíce je to skvělý výsledek!

Do této doby jsme mapovali zájem o Pedagogickou komoru. Protože tento zájem předčil naše očekávání, rádi bychom co nejdříve založili spolek Pedagogická komora. Pokud uvažujete o tom, že byste se chtěli stát aktivními členy spolku, budeme rádi, když nám pomůžete již nyní před jeho vznikem...

Potřebovali bychom mít alespoň jednoho koordinátora na každé škole, který kolegům bude předávat informace o dění kolem vzniku spolku Pedagogická komora. Dále bychom potřebovali koordinátora v každém městě (městské části), který bude zprostředkovávat komunikaci mezi místními školami a jednat se zřizovatelem škol a příslušným senátorem. Také bychom potřebovali koordinátora v každém kraji, který bude zprostředkovávat komunikaci mezi koordinátory a jednat se zřizovatelem škol a poslanci. Koordinátor nebude pracovat sám – věříme, že se časem najde více lidí v dané škole/městě/kraji, kteří vytvoří koordinační týmy.

Prosím napište nám na e-mail info@pedagogicka-komora.cz, pokud byste měli o některou/některé z těchto funkcí zájem (můžete se pustit do všech tří najednou…):

1) Chci být koordinátorem PK ve škole: …. 
(doplňte prosím název své školy, její adresu a web)

2) Chci být koordinátorem PK ve městě: …. 
(prosím doplňte název města a jméno vašeho senátora)

3) Chci být koordinátorem PK v kraji: …. 
(doplňte prosím název kraje)

Nezapomeňte zároveň vyplnit náš dotazník, pokud jste to dosud neučinili: http://www.pedagogicka-komora.cz/2017/02/pedagogicka-komora-dotaznik.html

Předem děkujeme za pomoc. :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat