pátek 14. ledna 2022

Školám budou proplaceny AG testy pro zaměstnance

Díky intenzivnímu tlaku Pedagogické komory, z. s., se podařilo prosadit, aby byly všem školám od 17. ledna 2022 propláceny antigenní testy na kovid pro zaměstnance. Ředitelé škol je tudíž už nebudou muset nakupovat z peněz určených na pomůcky pro žáky nebo na úkor provozních nákladů z již nyní napjatých rozpočtů, jak tomu bylo doposud. 

Aktualizace: "Nové osoby, které mohou žádat o příspěvek na testy provedené svým zaměstnancům od 17. 1. 2022, si mohou zřídit přístup do aplikace a podat žádost o příspěvek na nákup testů od 15. 2. 2022." Více informací naleznete na webu www.samotesty-covid.cz.


5 komentářů:

  1. Chtěla jsem se zaregistrovat pro proplacení testů Samotesty Covid a toto vyzkočilo: Subjekt nesplňuje podmínky poskytnutí příspěvku na samotestování z fondů prevence zdravotního pojištění. Možná jsem na ně moc rychlá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme, jako škola, stejný problém. Ačkoliv dle informací má platit od včera...

      Vymazat
  2. Dobrý den, také jsem chtěla naši MŠ zaregistrovat do aplikace proplácení testů a stejně jako kolegyni mi vyjela věta Subjekt nesplňuje podmínky.... Tak prosím, sdělte, kde je chyba

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, máme stejný problém - při registraci se zobrazila hláška: Subjekt nesplňuje podmínky poskytnutí příspěvku na samotestování z fondů prevence zdravotního pojištění. Testy pro zaměstnance ZŠ jsme vybrali ze seznamu, který je schválen MZČR + SÚKL.
    Může mi někdo prosím poradit, jak postupovat, aby registrace proběhla v pořádku? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den,
    nové osoby, které můžou žádat o proplacení testů provedených svým zaměstnancům od 17. 1. 2022, si mohou zřídit přístup do aplikace a podat žádost o příspěvek na nákup testů od 15. 2. 2022. Viz: https://www.samotesty-covid.cz/podminky-cerpani/

    OdpovědětVymazat