úterý 1. ledna 2019

Podpora otevřeného dopisu politikům za záchranu českého školství (celé školy)

Zveřejňujeme e-maily ze škol, které podpořily náš otevřený dopis politikům za záchranu českého školství:

Vážení přátelé, podporujeme otevřený dopis politikům za záchranu českého školství. Dopis podpořilo celkem 46 pracovníků. (ZŠ Jihlava, E. Rošického 2, příspěvková organizace)

Dobrý den, celá naše organizace se připojuje k otevřenému dopisu politikům za záchranu českého školství. Celkem 21 pedagogických pracovníků. Zdravím a děkuji za Vaši práci. (ZŠ a MŠ Libchavy)

Dobrý den, v příloze posílám kolektivní podporu z naší školy. Otevřený dopis politikům za záchranu českého školství podporuje a podepsalo 26 pedagogů. S pozdravem a přáním, aby nám bylo konečně nasloucháno. (ZŠ a MŠ Sázava)

Dobrý den, naše škola by se chtěla připojit jako celek k otevřenému dopisu politikům za záchranu českého školství. Počet pedagogů, kteří dopis podpořili, je 26. (ZŠ Moravský Krumlov)

Dobrý den, chceme podpořit otevřený dopis politikům za záchranu českého školství. Dopis podpořilo celkem 15 pedagogů školy. (ZŠ Dašice, okres Pardubice)

Dobrý den, tímto se naše škola připojuje k otevřenému dopisu politikům za záchranu českého školství Pedagogické komory v celkovém počtu 10 pedagogických pracovníků. (ZŠ a MŠ Bratčice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace)

Podporujeme otevřený dopis politikům za záchranu českého školství. Naprosto souhlasíme s body návrhů Pedagogické komory. Souhlasíme, že prestiž učitelů je v dnešní době na velmi nízké úrovni, o finančním podhodnocení pedagogů ani nemluvě. Přijde nám, že veřejnost vidí pouze dva měsíce prázdnin učitelů, ale nevidí / nechce vidět velmi náročnou práci, která je navíc zahlcena vší možnou administrativou a nedomyšlenou inkluzí. Nevíme, kdo v naší škole bude příští roky učit, pracovní síly nejsou. A nejsou ani speciální pedagogové, psychologové a další profese se školstvím spojené. Hlavně, že politici si opět odsouhlasili zvýšení svých platů, které je odvádí od reálného života normálních lidí. (ZŠ a MŠ Klecany, okres Praha - východ)

Dobrý den, včera na poradě jsem přednesla otevřený dopis politikům za záchranu českého školství. Všichni pedagogové ho podpořili. (ZŠ T. G. Masaryka, Hodkovice nad Mohelkou)

Dobrý den, otevřený dopis politikům za záchranu českého školství podporuje  21 řadových pedagogických pracovníků našeho ústavu. Děkujeme za Vaši snahu o jednání s politiky a novináři. Jsme velmi rádi, že nás zastupujete a intenzivně upozorňujete na dlouhodobé problémy českého školství. S pozdravem učitelé, vychovatelé a  asistenti

Dobrý den, podepsali jsme otevřený dopis politikům za záchranu českého školství a zároveň se zaregistrovali v Pedagogické komoře. Přejeme Vám i ostatním organizátorům hodně zdaru a děkujeme za Váš čas!

Vážený pane Sárközi, jménem pedagogických pracovníků naší školy vyjadřuji podporu otevřenému dopisu politikům za záchranu českého školství. Na pedagogické radě dne 17. 12. 2018 vyjádřilo podporu celkem 18 pedagogických pracovníků. Věříme, že tato aktivita povede ke zlepšení úrovně vzdělávání v České republice. Děkujeme za vynaložené úsilí v této věci.

Dobrý den, jménem třinácti učitelek se připojuji k podpisům otevřeného dopisu.

1 komentář:

  1. Dobrý den, 33 pedagogů naší školy podepsalo svůj souhlas s Otevřeným dopisem politikům za záchranu českého školství. Velmi si vážíme činnosti Pedagogické komory.
    Mgr. Renáta Fialová, ředitelka Základní školy, Ostrava-Poruba, Komenského 668, příspěvková organizace

    OdpovědětVymazat