pondělí 29. října 2018

Jednání s ministryní Janou Maláčovou

AKTUALIZACE 2: Jednání se uskuteční v náhradním termínu - ve čtvrtek 1. listopadu 2018 od 9 hodin v Poslanecké sněmovně, Sněmovní 4, Praha 1.

V úterý 23. října 2018 v 9 hodin se uskuteční jednání zástupců spolku Pedagogická komora s ministryní Janou Maláčovou (ČSSD) na Ministerstvu práce a sociálních věcí. Hlavním tématem setkání bude koncepční přístup k předškolním dětem (dětské skupiny, mateřské školy, mikrojesle...). Dalšími tématy jsou platy pedagogických pracovníků (příplatky pro třídní učitele a za specializované činnosti, aktuální návrh Pedagogické komory zvýšit platy o 20 %, změny v nařízení vlády ohledně zvláštního příplatku, tarifních tabulek a katalogu prací).

AKTUALIZACE 1: V pondělí 22. 10. ve 20 hodin obdržel prezident spolku Pedagogická komora Radek Sárközi následující SMS: "Dobry vecer pane Sarközi, omlouváme se, ale zítřejší jednání s pani ministryni musíme zrušit a domluvit se na jiném termínu. Děkuji za pochopení a ozveme se Vám s návrhem noveho terminu. Děkuji a přeji hezky zbytek dne. S pozdravem Aleš Urban, tajemnik ministryne"

O osobní jednání požádal Radek Sárközi paní ministryni Janu Maláčovou dopisem z 5. září 2018. Od té doby se dojednával termín. Na poslední chvíli bylo jednání přesunuto do Poslanecké sněmovny z důvodu odstávky vody v budově MPSV. Nakonec bylo setkání takto zrušeno. Doufáme, že se brzy najde nový termín.

Žádné komentáře:

Okomentovat